Dit ben ik

Mijn naam is Mareille Kaandorp, getrouwd en moeder van twee dochters en een zoon. En heb van 1998 tot en met 2020 gewerkt op een basisschool met het specialisme 'hoogbegaafden begeleiding' oftewel HB-specialist. Door mijn affiniteit voor kinderen met een extra ondersteuningsbehoefte ben ik mij gaan scholen als coach en doe dit nu bijna 5 jaar.

Mijn missie is om kinderen hun eigen kracht te laten voelen en kwaliteiten goed in te zetten. Zodat ze een mooi fundament leggen voor nu en later. Ik vind het erg waardevol, dat kinderen leren ontdekken wie ze zijn en wat ze belangrijk vinden. Ze blijven mij fascineren door hun interne wijsheid, potentieel en eigen kracht. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in systemisch werken, hoogbegaafdheid, Hsp en ouderbegeleiding.

Mareille Kaandorp expeditie ik tool voor coaches
Expeditie ik tool voor coaches

Naast het ondersteunen van leerkrachten en kinderen in zowel het basisonderwijs als voortgezet onderwijs begeleid ik veel kinderen, jongeren en ouders in mijn praktijk.

Stappen maken, veranderingen inzetten en zelfontwikkeling lopen als een rode draad door mijn leven. Door het maken van reizen kom ik op plaatsen en ontmoet ik mensen die ervoor zorgen dat ik steeds weer reflecteer op mijzelf en nieuwe inzichten krijg, maar vooral het verzamelen van herinneringen, indrukken en ervaringen.

Dit zijn ook de waarden die ik in mijn praktijk inzet.

  • Mensen een volgende stap laten maken
  • Tools vinden die je kan inzetten om je hulpvraag op te lossen
  • Kijken en weten wat je kwaliteiten zijn zodat je die kan inzetten om je verder te ontwikkelen.

Door het krijgen van een verscheidenheid aan hulpvragen, werd de zoektocht naar de juiste methodieken een uitdaging. Vandaaruit is Expeditie-ik® ontstaan. De kaarten zijn naast het spel ook los te gebruiken tijdens gesprekken.